Over ons 2018-02-02T08:26:49+00:00

Wie zijn wij?

BLAFwerk is opgericht door gedragstherapeuten Anouk van Daelen en Rianne Kasander.

Anouk van Daelen

gedragscentrum honden utrechtAnouk (1971) volgde in 2007 de opleiding tot kynologisch instructeur bij de Dierenbescherming en ging er lesgeven tot ze in mei 2015 met Rianne en andere instructeurs Stichting Hondenschool Beatus Utrecht oprichtte. Beatus ging door, Anouk stapte er een jaar later uit om zich te focussen op het voorzitterschap van de beroepsvereniging van kynologisch gedragstherapeuten, de NVGH.

Sinds 2016 is ze gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut (DogVision). Tevens is ze ruim 10 jaar adviseur/ coach in het bedrijfsleven geweest, wat goed van pas komt bij het begeleiden van mensen met hun hond.

Ze heeft een hond uit het buitenland (teef van 11) en een kruising Greyhound/ Husky uit het asiel (reu van 1,5 jaar). Een Beagle reu en een Beagle teef heeft ze daarvoor van pup af aan opgevoed.

Rianne Kasander

hondentraining utrechtRianne (1976) gaf ruim 10 jaar hondentraining bij de Dierenbescherming na haar opleiding in 2004 tot kynologisch instructeur. In mei 2015 richtte zij met Anouk en andere instructeurs Stichting Hondenschool Beatus Utrecht op, waar zij nog 1,5 jaar les gaf.

In 2015 is zij afgestudeerd als kynologisch gedragstherapeut bij Dogvision. Rianne werkt daarnaast al meer dan 15 jaar in de GGZ en verslavingszorg.

Zij heeft op dit moment een Harlekijn Koningspoedel reu van 5 en heeft eerder een kruising Amerikaanse bulldog / Amerikaanse stafford gehad, een zwarte Koningspoedel en een kooikerhondje. Zowel de kruising Amerikaanse bulldog als haar huidige hond zijn als herplaatser bij haar gekomen. De zwarte poedel en het kooikerhondje heeft zij van pup af aan opgevoed.

Anouk en Rianne volgen geregeld bijscholing en zijn aangesloten bij beroepsvereniging voor kynologisch gedragstherapeuten (NVGH lidmaatschapsnummers 1396 en 1400). BLAFwerk is gevestigd in Utrecht. Het werkgebied is met name Midden Nederland.

BLAFwerk is te bereiken via telefoon 06-82633825, email hallo@blafwerk.nl