Valt je hond uit naar andere honden, gromt hij naar bezoek, trekt hij aan de lijn, kan hij niet alleen zijn en/ of is je hond angstig? Vrijwel altijd is het gedrag voor de hond niet gek, maar is het voor ons niet gewenst. Met deze en andere vragen helpen we je graag!

Stuur ons een berichtje op hallo@blafwerk.nl of gebruik het contactformulier op deze site.

Blafwerk = Teamwerk!

Plezier en resultaat!

Een goede relatie tussen hond en eigenaar op basis van respect, lol en samenwerking en met oog voor het welzijn van hond en mens, dat is ons doel bij training en gedragstherapie. Dit bereiken we door mensen de taal van de hond te leren en persoonlijke, praktische, begeleiding te bieden, passend bij de hond en mogelijkheden van de eigenaar.

We helpen problemen te voorkomen, verminderen of op te lossen. Iedere hond is anders, iedere eigenaar is anders, dus iedere oplossing is anders!

Goed om te weten: ons vak is helaas niet beschermd. Wij zijn hbo opgeleid, blijven ons nascholen en zijn aangesloten bij de NVGH, de beroepsvereniging van kynologisch gedragstherapeuten. Daarom worden onze consulten veelal vergoed door verzekeringen!