03 Blafnetwerk 1600x667
Tellington-TTouch

Met Tellington TTouch kijk je verder dan alleen (de ontwikkeling van het) gedrag. Het geeft je inzicht in de fysieke gesteldheid van je dier en mogelijkheden om die te verbeteren. De methode gaat er van uit dat als het dier lekker(der) in z'n vel zit, meer ontspannen is, het beter kan leren. Het kan daardoor bewuster handelen in plaats van primair reageren op prikkels. Reactieve honden hebben vaak spanning in hun lijf. Als we die spanning kunnen verminderen, verandert ook het gedrag. 

Logo DK Midden NL 200x36

Wij werken intensief samen met Dierenkliniek Midden Nederland. U profiteert daar van mee: uw hond krijgt namelijk een gratis medische check als het gedragsconsult op hun locatie plaatsvindt! Verder organiseren wij met hen Puppy Party’s.

snow walks

Debby van de Weerd heeft niet alleen een geweldige, professionele hondenuitlaatservice, ze traint ook honden met gedragsproblemen. Ze is opgeleid bij O&O, de Martin Gaus Academie en Tinley en weet alles van het gedrag van honden en paarden. We zetten haar in als na onze korte gedragstherapie vaker 1 op 1 training nodig of gewenst is. Zij gaat dan aan de slag met het plan van aanpak dat u van ons krijgt en blijven afstemmen tijdens het traject. 

NVGH

Iedereen mag zich kynologisch gedragstherapeut noemen. Daarom zijn wij aangesloten bij deze beroepsvereniging (en actief in het bestuur). Dit betekent dat we gecertificeerd zijn, onze vakkennis up-to-date houden, voldoen aan de door de NVGH gestelde eisen en ons conformeren aan de gedragscode.

DogVision 150x136

Wij hebben onze meerjarige opleiding (HBO niveau) gevolgd bij Kynologisch opleidingscentrum DogVision. De ethologische benadering staat bij de opleiding centraal. Deze invalshoek is essentieel om hondengedrag daadwerkelijk te begrijpen. Al het onderwijs is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten.

dierenbescherming 200x109

Als voormalige hondentrainers op een hondenschool van de Dierenbescherming dragen wij deze organisatie nog steeds een warm hart toe. Anouk is freelance docent op de DB Academy, waar ze medewerkers van de Dierenbescherming les geeft over hondengedrag, leerprincipes en hulpmiddelen.

Trimsalon-Lola

Bij Trimsalon Lola zijn alle honden welkom van groot tot klein en van leuke kruising tot showhond. Eigenaresse Laura Lensen is naast gediplomeerd trimster ook paraveterinair. Je kunt bij haar terecht met alle vachten en vragen over vachtverzorging, maar ook met je pup om alvast te wennen voor later!

Beatus 100x100

Van deze hondenschool waren wij medeoprichter. Wij zijn gestopt maar onze collega trainers zijn gelukkig doorgegaan. Zoekt u een hondenschool met oog voor uw specifieke situatie en mogelijkheid tijdelijk extra begeleid te worden dan bent u bij Beatus aan het goede adres!

Logo Hondenbescherming 150x93

De Koninklijke Hondenbescherming richt zich op voorlichting, ondersteunt baanbrekend onderzoek en stichting Dutch Cell Dogs die asielhonden een betere kans geeft op een nieuw thuis. Ook heeft ze haar eigen opvang voor oudere honden. 

Logo Prins+slogan-meerdanvoeding

Prins Petfoods is onze sponsor. En dat is niet voor niks. Prins heeft namelijk het totale palet aan voeding (zowel brokken als vers vlees) dat niet op dieren is getest en in Nederland van alleen natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt.