Skip to content

Bel ons: 06-82633825

Mail ons: hallo@blafwerk.nl

03 Blafnetwerk 1600x667
TT5cm

Met Tellington TTouch kijk je verder dan alleen (de ontwikkeling van het) gedrag. Het geeft je inzicht in de fysieke gesteldheid van je dier en mogelijkheden om die te verbeteren. De methode gaat er van uit dat als het dier lekker(der) in z'n vel zit, meer ontspannen is, het beter kan leren. Het kan daardoor bewuster handelen in plaats van primair reageren op prikkels. Reactieve honden hebben vaak spanning in hun lijf. Als we die spanning kunnen verminderen, verandert ook het gedrag. 

Logo DK Midden NL 200x36

Wij werken intensief samen met Dierenkliniek Midden Nederland. U profiteert daar van mee: uw hond krijgt namelijk een gratis medische check als het gedragsconsult op hun locatie plaatsvindt! Verder organiseren wij met hen Puppy Party’s.

snowwalks 7 breed

Debby van de Weerd heeft niet alleen een geweldige, professionele hondenuitlaatservice, ze traint ook honden met gedragsproblemen. Ze is opgeleid bij O&O, de Martin Gaus Academie en Tinley en weet alles van het gedrag van honden en paarden. We zetten haar in als na onze korte gedragstherapie vaker 1 op 1 training nodig of gewenst is. Zij gaat dan aan de slag met het plan van aanpak dat u van ons krijgt en blijven afstemmen tijdens het traject. 

Logo def NVGH 3

Iedereen mag zich kynologisch gedragstherapeut noemen. Daarom zijn wij aangesloten bij deze beroepsvereniging (en actief in het bestuur). Dit betekent dat we gecertificeerd zijn, onze vakkennis up-to-date houden, voldoen aan de door de NVGH gestelde eisen en ons conformeren aan de gedragscode.

DogVision 150x136

Wij hebben onze meerjarige opleiding (HBO niveau) gevolgd bij Kynologisch opleidingscentrum DogVision. De ethologische benadering staat bij de opleiding centraal. Deze invalshoek is essentieel om hondengedrag daadwerkelijk te begrijpen. Al het onderwijs is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten.

Beatus 100x100

Van deze hondenschool waren wij medeoprichter. Wij zijn gestopt maar onze collega trainers zijn gelukkig doorgegaan. Zoekt u een hondenschool met oog voor uw specifieke situatie en mogelijkheid tijdelijk extra begeleid te worden dan bent u bij Beatus aan het goede adres!

hond-en-meer-groot4

Hond&Meer levert een activiteitenbalans op maat voor de individuele hond, zodat activiteiten afgestemd kunnen worden op de persoonlijkheid en interesses van de hond en passend zijn voor de eigenaar en de leefsituatie.

Logo Hondenbescherming 150x93

De Koninklijke Hondenbescherming richt zich op voorlichting, ondersteunt baanbrekend onderzoek en stichting Dutch Cell Dogs die asielhonden een betere kans geeft op een nieuw thuis. Ook heeft ze haar eigen opvang voor oudere honden. Wij hebben nauwe banden met dit goede doel en doneren jaarlijks een deel van onze opbrengst.

dierenbescherming 200x109

Als voormalige vrijwilligers bij de Dierenbescherming dragen wij deze organisatie nog steeds een warm hart toe. Op dit moment werken wij aan een programma voor de Dierenbescherming. Meer informatie vind je binnenkort op deze site.

logo Trimsalon Lola 250x150

De trimsalon waar alle honden welkom zijn van groot tot klein en van leuke kruising tot showhond. U kunt hier terecht met alle vachten en vragen over vachtverzorging. Ook met pups om alvast te oefenen voor later!

Logo Prins+slogan-meerdanvoeding

Prins Petfoods is onze sponsor. En dat is niet voor niks. Prins heeft namelijk het totale palet aan voeding (zowel brokken als vers vlees) dat niet op dieren is getest en in Nederland van alleen natuurlijke grondstoffen wordt gemaakt.