BLAFwerk op maat

Soms loop je tegen ‘nieuw’ gedrag aan van je inmiddels volwassen hond. Hij lijkt ineens eigenwijzer, begint zijn bot te verdedigen of valt bijvoorbeeld vaker uit naar andere honden. Gelukkig zijn ook honden nooit te oud om te leren! Je kunt hem dus heel goed, ook op latere leeftijd, nieuw gedrag aanleren.

“Waar heeft hij dit nou weer vandaan?”
Dat is inderdaad de vraag en belangrijk om te weten, zodat je er gericht wat aan kan doen. Samen met een gedragsdeskundige van BLAFwerk, kom je hier achter. Er is namelijk altijd een reden! Soms komt gedrag voort uit verveling. De hond gaat dan zelf maar een ‘hobby’ zoeken. Ook andere honden kunnen het gedrag ‘triggeren’. Er zijn veel oorzaken mogelijk. Wij helpen ze vinden en het gedrag ombuigen naar gewenst gedrag.

Ben je op zoek naar praktische, individuele hulp en tips bij de omgang met jouw hond, dan kan ons BLAFwerk op Maat!-pakket uitkomst bieden.

K parasol 300x225

Werkwijze

In onderling overleg bespreken we hoe we invulling geven aan jouw vraag. Dit kan variëren van even een uurtje meekijken tot meerdere sessies. BLAFwerk op maat kan bij je thuis zijn en/ of op een locatie waar het gedrag zich voordoet. Na iedere sessie bespreken we of en hoe we verder gaan.

Vragen?
Niet zeker welk aanbod het beste aansluit bij jouw vragen? Bel gerust. We denken graag mee!