Een team van professionals

Ons team bestaat uit hbo opgeleide trainers en gedragstherapeuten. Belangrijk om te melden, want ons beroep is niet beschermd.

Gedragstherapie -maar ook training- is een vak waar meerjarige opleidingen voor zijn op hbo-niveau (in Nederland kan dat bij DogVision, de Martin Gaus Academie en Annorlunda). En het vak blijft zich ontwikkelen. Naast dat we zelf lesgeven aan professionals, blijven wij onszelf nascholen. Certificering en continue nascholing zijn vereisten om lid te kunnen zijn van de beroepsvereniging, de NVGH.

We stellen ons hieronder aan je voor!

Anouk van Daelen

Anouk-van-Daelen

Anouk (1971) is sinds 2016 gecertificeerd gedragstherapeut. Ze volgde hiervoor de meerjarige opleiding op HBO niveau bij DogVision en is aangesloten bij de NVGH.

Ze is gecertificeerd Tellington TTouch Practitioner. Uitgangspunt van deze methode is dat een betere fysieke en mentale balans het gedrag verbetert. Voor het trainen van honden(eigenaren) volgde ze in 2007 de opleiding bij de Dierenbescherming (DB) waar ze ruim 8 jaar als vrijwilliger werkte als kynologisch instructeur. Anouk is bij Dogs Talk opgeleid tot Concept Trainer en freelance docent op de DB Academy. Naast haar ‘hondenbaan’ werkt ze 1-2 dagen per week in management- en adviesfuncties in de gezondheidszorg en geeft ze op vrijwillige basis voorlichtingsavonden voor gastzinnen van honden van stichting Mendoo.

Anouk heeft een kruising Greyhound/ Husky uit het asiel (reu van 7 jaar). Daarnaast heeft ze 12 jaar een herplaatser uit het buitenland gehad, 2 Beagles van pup af aan opgevoed en diverse honden uit noodsituaties opgevangen en getraind, die uiteindelijk hun gouden mandje vonden bij nieuwe baasjes.

Debby van de Weerd

Debby-vd-Weerd

Debby (1980) heeft niet alleen al 13 jaar een geliefde, professionele hondenuitlaatservice, ze traint ook honden met gedragsproblemen. Ze is opgeleid bij O&O, de Martin Gaus Academie en Tinley Academie en weet alles van het gedrag van honden en paarden. Momenteel volgt ze bij Dogs Talk de opleiding tot Concept Trainer.

Ze geeft bij Tinley Academie les aan toekomstig eigenaren van uitlaatservices. Samen met Anouk heeft ze personeel  en vrijwilligers van een asiel getraind met hoog-risicohonden. Zij geven op de Blafwerk hondenschool ook samen de trainingen voor honden met een iets uitgebreidere gebruiksaanwijzing.

Debby is opgegroeid tussen de honden. Als klein meisje liep ze al tussen een hele roedel honden. Haar uitlaatservice is vernoemd naar Snow, de Husky die 12 jaar bij haar was. Ze is nu de trotse eigenaar van een hondje van 8 uit het buitenland en een 4 jarige Samojeed dame.

Rianne Kasander

Rianne-Kasander

 

Rianne (1976) gaf ruim 10 jaar hondentraining bij de Dierenbescherming na haar opleiding in 2004 tot kynologisch instructeur.  In 2015 is zij afgestudeerd als kynologisch gedragstherapeut bij DogVision. Rianne werkt daarnaast al meer dan 15 jaar in de GGZ en verslavingszorg. Bij Blafwerk is ze onze kleuterjuf 😉 Ze geeft namelijk een deel van de puppy lessen.

Zij heeft op dit moment een Harlekijn Koningspoedel reu van 9 en heeft eerder een kruising Amerikaanse bulldog / Amerikaanse stafford gehad, een zwarte Koningspoedel en een kooikerhondje. Zowel de kruising Amerikaanse bulldog als haar huidige hond zijn als herplaatser bij haar gekomen. De zwarte poedel en het kooikerhondje heeft zij van pup af aan opgevoed.

 

Graag contact?
Mail: hallo@blafwerk.nl
What's app: 06-82633825
Of via ons contactformulier.