Een team van professionals

Gedragstherapie -maar ook training- is een vak waar meerjarige opleidingen voor zijn op hbo-niveau (in Nederland kan dat bij DogVision, de Martin Gaus Academie en Annorlunda). En het vak blijft zich ontwikkelen. Naast dat we zelf lesgeven aan professionals, blijven wij onszelf nascholen. Voor Anouk geldt dat certificering en continue nascholing vereisten zijn om lid te kunnen zijn van de beroepsvereniging van gedragstherapeuten, de NVGH. Zij is tevens aangesloten bij STC-groep als speurhondeninstructeur.

 

Anouk van Daelen

Anouk-van-Daelen

Anouk (1971) is sinds 2016 gecertificeerd gedragstherapeut. Ze volgde hiervoor de meerjarige opleiding op HBO niveau bij DogVision en is aangesloten bij de NVGH.

Als opgeleid Speurhonden Instructeur (STC) geeft ze individuele praktijkspeurlessen in het bos. Ze is ook gecertificeerd Tellington TTouch Practitioner. Voor het trainen van honden(eigenaren) volgde ze in 2007 de opleiding bij de Dierenbescherming (DB) waar ze ruim 8 jaar als kynologisch instructeur werkte. Anouk is bij Dogs Talk opgeleid tot Concept Trainer en freelance docent op de DB Academy. Naast haar ‘hondenbaan’ werkt ze 1-2 dagen per week in management- en adviesfuncties in de gezondheidszorg en geeft ze op vrijwillige basis voorlichtingsavonden voor gastzinnen van honden van stichting Mendoo.

Anouk heeft een kruising Greyhound/ Husky, 'heer Maxx', uit het asiel (reu van 8 jaar). Daarnaast heeft ze 12 jaar Kaya, een herplaatser uit het buitenland gehad, 2 Beagles, Boef en Tjip van pup af aan opgevoed en diverse honden uit noodsituaties opgevangen, die uiteindelijk hun gouden mandje vonden bij nieuwe baasjes.

Debby van de Weerd

Debby-vd-Weerd

Debby (1980) heeft niet alleen al 14 jaar een geliefde, professionele hondenuitlaatservice, ze traint ook honden met gedragsproblemen. Ze is opgeleid bij O&O, de Martin Gaus Academie en Tinley Academie en weet alles van het gedrag van honden en paarden. Momenteel volgt ze bij Dogs Talk de opleiding tot Concept Trainer.

Ze heeft als instructeur gewerkt bij Dutch Cell Dogs en geeft bij Tinley Academie les aan toekomstig eigenaren van uitlaatservices. In combinatie met haar uitlaatservice verzorgt ze wekelijks dagbesteding voor cliënten uit forensische en intensieve psychiatrie. Samen met Anouk heeft ze personeel  en vrijwilligers van een asiel getraind met hoog-risicohonden.

Debby is opgegroeid tussen de honden. Als klein meisje liep ze al tussen een hele roedel honden. Haar uitlaatservice is vernoemd naar Snow, de Husky die 12 jaar bij haar was. Ze is nu de trotse eigenaar van Kiki, een hondje van 9 uit het buitenland en 'Miss Vlok' een 5 jarige Samojeed.

Graag contact?
Mail: hallo@blafwerk.nl
What's app: 06-82633825
Of via ons contactformulier.