Fun lessen

In de fun lessen ga je ontdekken wat jouw hond leuk vindt of goed in is. Je krijgt inspiratie voor allerlei activiteiten die jullie samen kunnen doen. Ook thuis, want je hebt er geen toestellen voor nodig.

Onze fun lessen zorgen niet alleen voor plezier. Je gaat ook merken dat jouw hond meer zelfvertrouwen krijgt en tot meer in staat is dan je dacht! Je hond zal lekkerder in z'n vel zitten en vaker bij je 'inchecken' tijdens de wandeling. De wat terughoudender typetjes komen uit hun schulp en de honden die juist wat (te) onstuimig zijn, leren meer zelfbeheersing.

Hoe dit kan? Door de hond oefeningen te bieden waardoor hij meer lichaamsbewustzijn krijgt en waarbij hij al zijn zintuigen nodig heeft.

Op een speelse, ongedwongen manier kunnen jullie beiden snuffelen aan diverse activiteiten: speur- en hersenwerk, balans & coördinatie, doggy-dance (John Travolta is er niks bij ;)), impulscontrole, Tellington TTouch en samen spelen.

Fun-cursus
Fun-lessen

Voor wie
Deze Fun lessen zijn geschikt voor iedereen, want we passen de oefeningen aan op het fysieke en mentale niveau van jouw hond. Voldoet jouw hond niet aan de eisen die elders nodig zijn (zoals bijv. los kunnen lopen, sociaal gedrag vertonen, basiscommando’s kennen)? Kom lekker bij ons deze leuke lessen volgen in een groepje van max 4 honden of individueel. Ze kunnen ook een goede voorbereiding zijn op bijvoorbeeld een agility training. Ook voor de baasjes geldt: iedereen kan meedoen!

Fun-training

Praktische informatie

De funlessen zijn op woensdag, de privé funlessen op maandag en zaterdag. Voor data en tijden zie lesrooster. Voor de groepslessen moet je hond wel sociaal zijn naar andere honden en naar mensen en een beetje basistraining gehad hebben. Volg dus evt. eerst onze basistraining of vraag een paar privélessen aan. Stuur een mailtje naar hallo@blafwerk.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Locatie: eigen binnenlocatie: Reijerscop 34b te Harmelen.

Kosten: deze cursus van 4 lessen kost € 100,= incl. btw.