Funlessen

In de fun cursus ga je ontdekken wat jouw hond leuk vindt of goed in is. Je krijgt inspiratie voor de vele activiteiten die jullie samen kunnen doen. Ook thuis, want je hebt er geen toestellen voor nodig.

Onze fun lessen zorgen niet alleen voor plezier. Je gaat ook merken dat jouw hond meer zelfvertrouwen krijgt en tot meer in staat is dan je dacht! De oefeningen die we doen, kun je ook thuis en onderweg inzetten. Je hond zal lekkerder in z'n vel zitten en vaker bij je in komen checken tijdens de wandeling. De wat terughoudender typetjes komen uit hun schulp en de honden die juist wat (te) onstuimig zijn, leren meer zelfbeheersing.

Hoe dit kan? Door de hond oefeningen te bieden waardoor hij meer lichaamsbewustzijn krijgt en waarbij hij al zijn zintuigen nodig heeft.

Op een speelse, ongedwongen manier kunnen jullie beiden snuffelen aan diverse dingen die je met honden kunt doen: speur- en hersenwerk, balans & coördinatie, doggy-dance (je hoeft zelf geen John Travolta te zijn ;)), impulscontrole, Tellington TTouch en samen spelen.

Fun-cursus
Fun-lessen

Voor wie
Deze Fun Cursus is geschikt voor iedereen, want we passen de oefeningen aan op het fysieke en mentale niveau van jouw hond. Voldoet jouw hond niet aan de eisen die elders nodig zijn (zoals bijv. los kunnen lopen, sociaal gedrag vertonen, basiscommando’s kennen)? Kom lekker bij ons deze leuke lessen volgen! Ze kunnen ook een goede voorbereiding zijn op bijvoorbeeld een agility training. Ook voor de baasjes geldt: iedereen kan meedoen!

Fun-training

Praktische informatie

Deze lessen zijn op woensdag van 16.00-17.00 uur. Voor data zie lesrooster.
Stuur een mailtje naar hallo@blafwerk.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Locatie: eigen binnenlocatie: Reijerscop 34b te Harmelen.

Kosten: deze cursus van 4 lessen kost € 100,= incl. btw.