Skip to content

Bel ons: 06-82633825

Mail ons: hallo@blafwerk.nl

Anouk van Daelen

Wie zijn wij Anouk 400x400

Anouk (1971) is sinds 2016 gecertificeerd kynologisch gedragstherapeut. Ze volgde hiervoor de 3 jarige opleiding op HBO niveau bij DogVision. Ze is voorzitter van de beroepsvereniging voor gedragstherapeuten voor honden, de NVGH.

Anouk is gecertificeerd Tellington TTouch Practitioner I. Uitgangspunt van deze methode is dat een betere fysieke balans, de mentale en emotionele toestand van het dier verbetert. Voor het trainen van honden(eigenaren) volgde ze in 2007 de opleiding bij de Dierenbescherming waar ze ruim 8 jaar als vrijwilliger werkte als kynologisch instructeur. Momenteel is ze freelance docent bij de Dierenbescherming. Naast haar ‘hondenbaan’ is ze al jaren werkzaam in management- en adviesfuncties in het bedrijfsleven en de gezondheidszorg.

Ze heeft een kruising Greyhound/ Husky uit het asiel (reu van 4 jaar). De afgelopen 11 jaar had zij tevens een herplaatser uit het buitenland en daarvoor heeft ze 2 Beagles van pup af aan opgevoed. Op de foto staat Pluto, een Bloedhond die ze tijdens een reis door Argentinië trainde.

 

Rianne Kasander

01 Wie zijn wij Rianne 240x240

Rianne (1976) gaf ruim 10 jaar hondentraining bij de Dierenbescherming na haar opleiding in 2004 tot kynologisch instructeur. In mei 2015 richtte zij met Anouk en andere instructeurs Stichting Hondenschool Beatus Utrecht op, waar zij nog 1,5 jaar les gaf.

In 2015 is zij afgestudeerd als kynologisch gedragstherapeut bij DogVision. Rianne werkt daarnaast al meer dan 15 jaar in de GGZ en verslavingszorg.

Zij heeft op dit moment een Harlekijn Koningspoedel reu van 7 en heeft eerder een kruising Amerikaanse bulldog / Amerikaanse stafford gehad, een zwarte Koningspoedel en een kooikerhondje. Zowel de kruising Amerikaanse bulldog als haar huidige hond zijn als herplaatser bij haar gekomen. De zwarte poedel en het kooikerhondje heeft zij van pup af aan opgevoed.

Anouk en Rianne volgen geregeld bijscholing en zijn aangesloten bij beroepsvereniging voor kynologisch gedragstherapeuten (NVGH lidmaatschapsnummers 1396 en 1400). BLAFwerk is gevestigd in Utrecht. Het werkgebied is met name Midden Nederland.

BLAFwerk is te bereiken via telefoon 06-82633825, email hallo@blafwerk.nl