Wandel & Handel

Voor cursisten die minimaal 1 puppy of basis training hebben gedaan, organiseren wij deze praktijkbegeleiding voor fijne wandelingen! In deze training van 4 lessen, brengen we alles wat we geleerd hebben in de praktijk:

1. Wijk, beestjes en bus
Deze wandeling gaat door de wijk achter De Gaard in Utrecht. We brengen een bezoek aan de kinderboerderij (dit is in afstemming met de beheerder). En met een kort ritje met de bus zijn we weer terug bij het begin.

2. Hoe maak ik de wandeling leuk
Via de sportvelden van Sportpark Voordorp, lopen we naar de Voorveldsepolder. Onderweg gebruiken we wat we tegenkomen om de wandeling leuk te maken. Na een 'pre-terras-oefening' lopen we via het beeld van de schapen op de oude veemarkt terug naar de start.

Wandel-en-handel-Debby

3. Shop till you drop
Zeker in een winkelcentrum wil je dat je hond zich een beetje gedraagt. Tijdens deze wandeling gaan we dan ook hard aan de slag met alle concepten die een hond een nodig heeft hiervoor. Denk aan 'nabijheid', 'loskoppelen van afleiding', 'kunnen nadenken in opwinding'. We sluiten deze wandeling af met een welverdiend drankje op het terras.

4. Wandeling door het bos
Het bos is weer een totaal andere omgeving met heel andere afleidingen en luchtjes. Hoe voorkom je dat je hond achter joggers aangaat of wild? Hoe til je nou het beste je hond uit de auto en hoe krijg je hem er weer in? In deze les pakken we ook weer diverse concepten beet en gaan we ermee aan de slag!

 

Wandel-en-handel-Anouk

Praktische informatie

Deze lessen zijn op maandag van 15.00-16.00 uur.
Stuur een mailtje naar hallo@blafwerk.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Data: zie lesrooster.

Adressen diverse locaties:
1. Parkeerplaats De Gaard            : hoek Kapteynlaan/Lamérislaan
2. Sportpak Voordorp                    : Voorveldselaan 4 Utrecht
3. Parkeerplaats De Gaard           : hoek Kapteynlaan/Lamérislaan
4. Austerlitz                                       : Woudenbergseweg 39 Austerlitz

Kosten:
De cursus van 4 lessen kost € 100,= incl. btw.