Coaching bij ongewenst gedrag: praktijkbegeleiding

 

Tijdens praktijkbegeleiding kijken we even met je mee. Dit is dus geen gedragstherapeutisch consult, maar een privéles waarbij we praktische tips geven.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wandeling waarbij we je handvatten geven voor het aanleren van lopen aan een slappe lijn en/of hoe je een wandeling voor zowel je hond als voor jou prettig kan maken. Hierbij maken we gebruik van onze trainingsmethode van Concept Trainen. Deze methode gaat uit van het karakter van je hond. In plaats van 'strak commando's trainen', zoals we dat vroeger deden, gaan we nu uit van wat de hond nodig heeft om dat gedrag te vertonen. Denk aan 'zich kunnen loskoppelen van afleiding'. Of 'focus op jou'. Daar hebben we veel leuke oefeningen voor!

Voor probleemgedrag zoals agressie en niet alleen kunnen zijn, moeten we echt verder uitvragen en bieden we het gedragsconsult. Dit kan evt. worden uitgebreid met praktijkbegeleiding.

Praktijkbegeleiding kan eenmalig zijn, maar kan indien gewenst een vervolg krijgen.

Prive-training

Praktische informatie

Kosten praktijkbegeleiding:
Praktijkbegeleiding kost € 65,= per uur inclusief btw, excl. reistijdkosten à € 0,50 per kilometer.

Locatie:
Begeleiding kan plaatsvinden bij je thuis of op locatie waar een evt. probleem speelt. Ook ben je van harte welkom in onze indoor trainingslocatie in Harmelen (Reijerscop 34b). In deze veilige, afgesloten ruimte kan je hond ook loslopen. Een mooie gelegenheid om even los te gaan als dat op andere plekken niet kan.