Prive les

Privéles is bedoeld voor:
- honden die niet in een groep kunnen trainen
- hondeneigenaren die er niet van houden in een groep te trainen
- iedereen die iets leuks wil ondernemen met de hond
- iedereen die verborgen kwaliteiten van de hond wil ontdekken
- iedereen die wil bouwen aan een goede relatie met de hond

In een privéles kunnen we inzoomen op een bepaald gedragsprobleem waar je tegen aanloopt. In dat geval vragen we je ook een vragenlijst in te vullen, zodat we zoveel mogelijk achtergrondinformatie hebben.

Fun-cursus

Privé lessen bieden we ook omdat we merken dat veel honden het super lastig vinden om in een groep te werken, maar wel MEGA veel hebben aan gerichte training en/ of leuke hondse activiteiten. Waarbij een volgende stap kan zijn dat ze WEL in een groep kunnen trainen en op straat relaxter reageren.

In een 1 op 1 les kunnen we ontdekken waar de kwaliteiten van jouw hond liggen. Denk bijvoorbeeld aan behendigheid, het zoeken van voorwerpen of geuren (detectie) of hersenwerk. Ook kunnen we Tellington TTouch inzetten om jouw hond meer fysiek en mentaal in balans te krijgen. Alles met als doel: plezier, ontspanning en meer zelfvertrouwen, waardoor een meer relaxte hond en een trotse blije baas. We kunnen uiteraard adviseren welke activiteit het beste past, maar misschien wil je zelf iets uitproberen? Alles kan!

Privé lessen zijn uiteraard geschikt voor iedereen, want we passen de oefeningen aan op het fysieke en mentale niveau van jouw hond.

Fun-lessen

Mogelijke activiteiten
- speuren
- detectie
- balans & coördinatie
- Tellington TTouch
- spiegelen met de hond (zie pagina over hondenspiegel)

Fun-training

Praktische informatie

Privé lessen zijn op maandag en zaterdag. Zie lesrooster.

Locatie: eigen binnenlocatie: Reijerscop 36 te Harmelen. Speurlessen zijn in het bos bij De Bilt.

Kosten: € 50,= per les of strippenkaart van 4 lessen voor € 185,=