Puppy Party voor  o.a. fokkers

Een unieke kans om puppen een geweldige, leuke, leerzame ervaring te geven!

Een puppy party klinkt misschien heel wild en ongecontroleerd, maar dat is het niet. De puppen en hun welzijn staan voorop. Op de 1e plaats moet het voor hen een fijne ervaring zijn. Daarnaast is het voor ons (fokker en toekomstige baasjes) een mooie gelegenheid te observeren en misschien zelfs de laatste input op te halen voor een goede matching. Maar uiteraard kan een puppy party ook als 'terugkomdag' voor een nestje. Op initiatief van de fokker of van een van de kersverse eigenaren.

Het programma kunnen we samen vaststellen.

Puppy-party
Scherm­afbeelding 2023-02-19 om 14.32.28

Voorbeeld programma
10.30  inloop, koffie & thee
11.00   Free Work, terwijl iedereen zit, gaan de pups veilig op ontdekking
11.30   Up Close & Personal, een leuk spel uit Concept Trainen
11.45   terwijl de pups slapen in onze (verwarmde) blokhut wordt een presentatie gegeven over bv socialisatie
12.45  afronding


Free Work, een feestje voor je hond
Free Work is bedacht door Sarah Fisher. Het dient meerdere doelen, maar het belangrijkste is dat de hond vrijheid heeft, eigen keuzes kan maken, zonder dat wij ons er mee bemoeien. De puppy's kunnen op onderzoek uitgaan, over verschillende ondergronden lopen, over en langs objecten, maar het hoeft niet. Er liggen verschillende voertjes overal. Hiernaar zoeken en ze vinden en opeten is een feestje voor ze en dus belonend. Het voelen van de verschillende ondergronden en hoogtes en het gebruiken van hun tong en neus, geeft een groter lichaamsbewustzijn. Hierdoor kan een hond groeien in zelfverzekerdheid.

Scherm­afbeelding 2023-02-19 om 14.32.55
Scherm­afbeelding 2023-02-19 om 14.33.18
Scherm­afbeelding 2023-02-19 om 14.33.58
Scherm­afbeelding 2023-02-19 om 14.33.37

Een feestje voor ons mensen
Terwijl de honden op ontdekkingstocht zijn, observeren wij: gaan ze hun eigen weg, blijven ze liever bij een broertje of zusje, hobbelen ze snel over bepaalde voorwerpen heen of kijken ze de kat uit de boom? Gaan ze steeds sneller of vertragen ze juist? En hoe lopen de pups, hoe bewegen ze, hoe staan ze. Er gaat een wereld voor je open als je eenmaal echt gaat kijken!

Meer weten?
Wil jij jouw hond of jouw hele nest deze super goede ervaring meegeven? Laat het ons weten door een appje of e-mail te sturen! Dan bespreken we de mogelijkheden. Het programma is maatwerk. De prijs wordt per keer vastgesteld.