Een team van professionals

Ons team bestaat uit hbo opgeleide trainers en gedragstherapeuten. Belangrijk om te melden, want ons beroep is niet beschermd.

Gedragstherapie -maar ook training- is een vak waar meerjarige opleidingen voor zijn op hbo-niveau (in Nederland kan dat bij DogVision, de Martin Gaus Academie en Annorlunda). En het vak blijft zich ontwikkelen. Naast dat we zelf lesgeven aan professionals, blijven wij onszelf nascholen. Certificering en continue nascholing zijn vereisten om lid te kunnen zijn van de beroepsvereniging, de NVGH.

We stellen ons hieronder aan je voor!

Anouk van Daelen

anouk-van-daelen-blafwerk-hondengedrag-coach-utrecht

Anouk (1971) is sinds 2016 gecertificeerd gedragstherapeut. Ze volgde hiervoor de meerjarige opleiding op HBO niveau bij DogVision en is aangesloten bij de NVGH.

Ze is gecertificeerd Tellington TTouch Practitioner. Uitgangspunt van deze methode is dat een betere fysieke en mentale balans het gedrag verbetert. Voor het trainen van honden(eigenaren) volgde ze in 2007 de opleiding bij de Dierenbescherming (DB) waar ze ruim 8 jaar als vrijwilliger werkte als kynologisch instructeur. Anouk is bij Dogs Talk opgeleid tot Concept Trainer en freelance docent op de DB Academy. Naast haar ‘hondenbaan’ werkt ze 1-2 dagen per week in management- en adviesfuncties in de gezondheidszorg.

Anouk heeft een kruising Greyhound/ Husky uit het asiel (reu van 6 jaar). Daarnaast heeft ze 12 jaar een herplaatser uit het buitenland gehad en 2 Beagles van pup af aan opgevoed. Op de foto staat Pluto, een Bloedhond die ze tijdens een reis door Argentinië trainde.

Debby van de Weerd

DEb en Vlok

Debby (1980) heeft niet alleen al ruim 12 jaar een geliefde, professionele hondenuitlaatservice, ze traint ook honden met gedragsproblemen. Ze is opgeleid bij O&O, de Martin Gaus Academie en Tinley en weet alles van het gedrag van honden en paarden. Momenteel volgt ze bij Dogs Talk de opleiding tot Concept Trainer.

Ze geeft les bij Tinley aan toekomstig eigenaren van uitlaatservices. Samen met Anouk heeft ze personeel  en vrijwilligers van een asiel getraind met hoog-risicohonden. Zij geven ook samen de trainingen voor honden uit het buitenland, de basiscursussen, de Wandel & Handel en Proeftuin.

Debby is opgegroeid tussen de honden. Als klein meisje liep ze al tussen een hele roedel Rottweilers. Haar uitlaatservice is vernoemd naar Snow, de Husky die 12 jaar bij haar was. Ze is nu de trotse eigenaar van een hondje van 7 uit het buitenland en een 3 jarige Samojeed dame.

Rianne Kasander

01 Wie zijn wij Rianne 240x240

Rianne (1976) gaf ruim 10 jaar hondentraining bij de Dierenbescherming na haar opleiding in 2004 tot kynologisch instructeur. In mei 2015 richtte zij met Anouk en andere instructeurs Stichting Hondenschool Beatus Utrecht op, waar zij nog 1,5 jaar les gaf.

In 2015 is zij afgestudeerd als kynologisch gedragstherapeut bij DogVision en is aangesloten bij de NVGH. Rianne werkt daarnaast al meer dan 15 jaar in de GGZ en verslavingszorg.

Zij heeft op dit moment een Harlekijn Koningspoedel reu van 8 en heeft eerder een kruising Amerikaanse bulldog / Amerikaanse stafford gehad, een zwarte Koningspoedel en een kooikerhondje. Zowel de kruising Amerikaanse bulldog als haar huidige hond zijn als herplaatser bij haar gekomen. De zwarte poedel en het kooikerhondje heeft zij van pup af aan opgevoed.

 

Blafwerk is het beste te bereiken via e-mail op hallo@blafwerk.nl

NVGH